Schoonmaakbedrijf ESB

Schoonmaakbedrijf ESB is specialist in het schoonmaak onderhoud van scholen, bedrijven en gezondheidsinstellingen en heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring in het dagelijks en periodiek reinigen van gebouwen.

ESB is een relatief platte organisatie zonder uitgebreide overhead waardoor wij ons uitermate concurrerend kunnen opstellen. Onze gemotiveerde medewerkers zijn werkzaam voor zowel de particuliere als zakelijke opdrachtgevers en ons werkgebied ligt binnen de driehoek Alkmaar, Utrecht en Rotterdam. Vloeronderhoud daar en tegen voeren wij uit in geheel Nederland.
Heeft u een school, kantoor of ander bedrijf en bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf waar kwaliteit en het nakomen van de gemaakte afspraken prioriteit zijn dan bent u bij ons aan het juiste adres.

ESB is een veelzijdige, innovatieve facilitaire dienstverlener die graag een bijdrage levert aan een aangename leef- en werkomgeving.
Wij trachten dit te realiseren met respect voor mens, natuur en milieu. In dit kader werken wij met de microvezelmethode en indien u dat wenst met milieu goedgekeurde producten en materialen zodat wij als organisatie op een milieuvriendelijke en ergonomische manier kunnen opereren.

Wij werken uitsluitend met gecertificeerd personeel dat weet wat professioneel schoonmaken inhoudt en waarmee u op een prettige manier kunt communiceren.

Wij doen wat u vraagt tegen een aantrekkelijk tarief!!

Neem vrijblijvend kontakt met ons op en wij bekijken samen wat wij voor elkaar kunnen betekenen.